Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot | Jordaan Zuid

stemmen

De uitslag van Centrum Begroot is bekend!

De uitslag is bekend. In totaal hebben 554 bewoners van de Jordaan Zuid gestemd om het budget over de plannen te verdelen. De planindieners ontvangen persoonlijk een bericht over de uitslag van de stemronde.

Dit zijn de plannen die budget hebben gekregen:

ABFF OnTour staat voor een thematische filmavond in stadsdeel Centrum gericht op het maken van lokale impact. Te zien zijn een selectie van films die zijn vertoond op een van de Amsterdamse BuurtFilmFestivals. De films zijn afgestemd op lokale thema’s van de buurt. De filmkeuze en de thema’s worden in overleg met de (bewoners-)organisatie bepaald. In samenspraak worden voor de discussie deskundigen betrokken. De regie van de discussie ligt in handen van een ervaren dagvoorzitter.

Buurtbewoners kunnen in de middenberm van de Elandsgracht ter hoogte van de huisnummers 85 tot en met 93 tijdens een spel jeu de boules op een ontspannen en sportieve manier met elkaar kennis maken.

In de Passeerdersdwarsstraat wordt een straatlange tafel geplaatst voor bewoners van de Passeerdersbuurt. Buren kunnen daar met elkaar hun favoriete gerechten delen. Ook wordt er een jaren '30 film over vroeger op een groot scherm vertoond en treedt Cabaret Jordaan op.

Contact

Heeft u nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen

Als u geen antwoord vindt op uw vraag, neem dan contact op via:

centrumbegroot@amsterdam.nl
06 5392 8183 (WhatsApp)
Bekijk alle winnende plannen van Centrum Begroot

Hoe werkt Centrum Begroot?

Bewoners, ondernemers en organisaties kunnen een plan indienen. Daarna bekijkt de gemeente of het plan haalbaar en uitvoerbaar is. De plannen die door deze haalbaarheidstoets komen, gaan door naar de stemfase. Daarna kunnen bewoners van 12 jaar en ouder stemmen op de plannen met een persoonlijke stemcode. De plannen met de meeste stemmen worden uitgevoerd.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren