Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot | Grachtengordel

stemmen

De uitslag van Centrum Begroot is bekend!

De uitslag is bekend. In totaal hebben 490 bewoners van de Grachtengordel gestemd om het budget over de plannen te verdelen. De planindieners ontvangen persoonlijk een bericht over de uitslag van de stemronde.

Dit zijn de plannen die budget hebben gekregen:

Er worden live klassieke buitenconcerten georganiseerd voor buurtbewoners op het Amstelveld op 15 september 2023. Deze concerten zijn onderdeel van het evenement Klassiek op het Amstelveld. Klassiek op het Amstelveld is een geliefd evenement voor klassieke muziekliefhebbers en voor mensen die er nog niet zo bekend mee zijn. Ondernemers uit de buurt bieden eten en drinken aan.

Het Wijkcentrum d’Oude Stadt heeft extra financiering nodig, omdat anders alle reserves op zijn. Stadsdeel Centrum wil deels financieren, maar het wijkcentrum heeft ook de steun nodig van bewoners.

Contact

Heeft u nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen

Als u geen antwoord vindt op uw vraag, neem dan contact op via:

centrumbegroot@amsterdam.nl
06 5392 8183 (WhatsApp)
Bekijk alle winnende plannen van Centrum Begroot

Hoe werkt Centrum Begroot?

Bewoners, ondernemers en organisaties kunnen een plan indienen. Daarna bekijkt de gemeente of het plan haalbaar en uitvoerbaar is. De plannen die door deze haalbaarheidstoets komen, gaan door naar de stemfase. Daarna kunnen bewoners van 12 jaar en ouder stemmen op de plannen met een persoonlijke stemcode. De plannen met de meeste stemmen worden uitgevoerd.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren