Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot | Grachtengordel

Stemmen
Loading...


 • Dit plan wordt uitgevoerd

  Klassieke concerten op het Amstelveld

  Gebied:Grachtengordel
  20000
  Stemmen voor: 431 stemmen
  Kosten:20000
  0
  45398

  Klassieke concerten op het Amstelveld


  Er worden live klassieke buitenconcerten georganiseerd voor buurtbewoners op het Amstelveld op 15 september 2023. Deze concerten zijn onderdeel van het evenement Klassiek op het Amstelveld. Klassiek op het Amstelveld is een geliefd evenement voor klassieke muziekliefhebbers en voor mensen die er nog niet zo bekend mee zijn. Ondernemers uit de buurt bieden eten en drinken aan.
  • De vrijdagavond wordt toegevoegd aan het festivalweekend en is speciaal bedoeld voor buurtbewoners. Met een licht klassiek programma is het geschikt voor iedereen. Op vrijdag zullen twee jonge talenten van 9 en 10 jaar optreden. Zij spelen als solist met het professionele orkest. Daarna volgt een programma van Sinfonia Rotterdam.
  • Stichting KOHA organiseert het festival al 10 jaar en doet dit samen met vele vrijwilligers uit de buurt. Omdat de avond gratis te bezoeken is, is KOHA afhankelijk van subsidies en donateurs. 
  • Het evenement is een platform voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en het biedt de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met klassieke muziek. Het vindt plaats na de zomervakantie en dat is een goed moment om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Het festival brengt mensen bij elkaar door middel van muziek.

  Gebied: Grachtengordel


  20000
 • Dit plan wordt uitgevoerd

  Wijkcentrum d’Oude Stadt heeft uw steun nodig!

  Gebied:Grachtengordel
  16001
  Stemmen voor: 427 stemmen
  Kosten:16001
  0
  45397

  Wijkcentrum d’Oude Stadt heeft uw steun nodig!


  Het Wijkcentrum d’Oude Stadt heeft extra financiering nodig, omdat anders alle reserves op zijn. Stadsdeel Centrum wil deels financieren, maar het wijkcentrum heeft ook de steun nodig van bewoners.
  • Het Wijkcentrum d’Oude Stadt is een maatschappelijke instelling die sinds 1957 bestaat, zonder echte eigen inkomsten. Activiteiten die het wijkteam organiseert zijn: meedenkmomenten, bieden van support, ruimte aanbieden, helpen bij het opstellen van brieven richting instanties, het organiseren van thema-avonden, filmavonden, support voor cultuur en buurtsteun en nog veel meer.
  • Een team van vrijwilligers staat voor een ieder klaar. Het wijkcentrum is bijna de hele week open van 10.00 - 17.00 uur. Er worden geregeld dag- en avondactiviteiten georganiseerd. 
  • Het wijkcentrum ontvangt minder subsidie dan voorheen wat tot gevolg kan hebben dat het een eigen plek verliest. Met het budget van Centrum Begroot kan de eigen plek behouden blijven.

  Gebied: Grachtengordel


  16001

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren