Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot

Veelgestelde vragen

8 april 2019

In het kort

Heb je vragen over het gebruik van Centrum Begroot? Bekijk dan eerst eens of je vraag op deze pagina beantwoord wordt.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar centrumbegroot@amsterdam.nl. De beheerders van Centrum Begroot zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!


Ik heb een plan ingediend, maar ik wil mijn plan graag wijzigen. Kan dat?

Je kunt je plan aanpassen zolang er nog geen stem (voor of tegen) is uitgebracht of een argument bij is geplaatst. Je moet hiervoor ingelogd zijn met het emailadres waarmee je je plan hebt ingestuurd. Is er al wel op je plan gereageerd, maar wil je toch nog wat aanpassen? Mail je vraag dan naar centrumbegroot@amsterdam.nl en dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

Hoe kan ik mijn ingediende plan op Centrum Begroot delen op mijn Facebookpagina, Twitter, Whatsapp, etc.?

Op jouw planpagina vind je rechts bovenaan onder het kopje ‘Deel dit voorstel’ knoppen om je plan te delen via Facebook, Twitter en e-mail. Je kunt natuurlijk ook de URL van je planpagina kopiëren uit de adresbalk van je internet browser, en deze zelf delen met buurtgenoten. Zorg dat je plan minimaal 50 likes haalt om door te gaan naar de volgende ronde waarin je plan wordt beoordeeld op haalbaarheid.

Waarom heb ik 50 likes (voor-stemmen) nodig om mijn plan door te laten gaan naar de volgende ronde?

Stadsdeel Centrum vindt het belangrijk om te weten of er draagvlak in de buurt is voor een plan. Daarom vragen we bewoners ook te reageren op de plannen door middel van argumenten voor en tegen. De argumenten uit de buurt en de voor-stemmen geven ons een goed beeld van het draagvlak.

Hoe veilig is deze site?

Centrum Begroot neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

De site werkt niet. Waar moet ik dit melden?

Het spijt ons dat je niet op de site kunt of dat bepaalde onderdelen niet werken. We willen dit snel oplossen. Graag ontvangen wij een email via centrumbegroot@amsterdam.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de URL van de pagina waar het over gaat. Ons team zit paraat om problemen zo snel mogelijk op te lossen!

Kan ik stemmen op mijn eigen voorstel?

Ja, je kunt eenmalig stemmen op je eigen voorstel.

Ik heb me vergist en wil mijn mening veranderen. Kan ik mijn stem en argument nog veranderen?

Ja hoor, dat kan! Door opnieuw op de stemknop ‘voor’ of ‘tegen’ te klikken kun je je stem aanpassen of ongedaan maken. Nadat je een argument geplaatst hebt, kun je deze wijzigen of verwijderen via de iconen in de rechterbovenhoek.


Start Info Inspiratie Plannen