Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot

Dit plan is geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is geselecteerd

Hoftuin Zomerfeest 2019

Door: Nicky Dankelman
2 mei 2019
Centrum Begroot   |   10 juli 2019 14:00

Op Centrum Begroot zijn veel verschillende, leuke plannen ingediend. Alle haalbare plannen, de plannen die bijdragen aan een verbinding tussen buurtbewoners of de leefbaarheid van de buurt verbeteren, zijn voorgelegd aan de stadsdeelcommissie. Omdat de stadsdeelcommissie het aantal haalbare plannen te overzien vindt en de keuze aan de bewoners wil laten, gaan alle 53 haalbare plannen door naar de stemfase. De plannen die doorgaan naar de stemfase zijn met een éénmalige bijdrage van maximaal € 200.000 te realiseren binnen de termijn van 1 jaar.

Kijk met andere ogen naar je stadsdeel. Zing met een dakloze, eet met een vluchteling, ruil kleding met je buur. Wat kan je doen voor de stad en vice versa?

Kom op deze nazomermiddag langs bij het vriendelijkste festival van Amsterdam. Benieuwd wat jij kan doen voor een ander om de stad nog vriendelijker te maken? Of wat een ander kan doen voor jou? Maak kennis met wat er allemaal aan initiatieven is op het gebied van burenhulp, ongedocumenteerde migranten, Amsterdammers met een laag inkomen, daklozen en ga zo maar door. Wil je je inzetten om iets voor een ander te doen, maar weet je niet hoe? Kom het ervaren in de magische tuin waar sociaal ondernemen tot bloei kan komen, idealen tegen het licht worden gehouden, waar verwondering, ontmoeting en innovatie ontstaan. In hartje Amsterdam presenteren we een caleidoscoop aan verrassende ontmoetingen, ontdekkingen en dingen te doen.. voor alle leeftijden! 

Het zomerfeest wordt georganiseerd door de Protestantse Diaconie Amsterdam en zal plaatsvinden in de Hoftuin en de Kas aan de Nieuwe Herengracht 18 in Amsterdam. Zondagmiddag 16 juni van 13u tot 19u.​


Argumenten

Argumenten voor

A van Heemstra | 16 mei 2019 18:47

Lijkt me prachtplek om kennis te maken met initiatief die de stad mooier maken :)

Margriet Valkman | 17 mei 2019 11:59

op een gezellige andere mensen leren kennen is zo belangrijk! Heb er nu al zin in.

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.
Start Info Inspiratie Plannen