Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Drie Paarden Trekken De Kar

Door: Trudy van Oostrum
27 maart 2023
Projectteam | 14 juni 2023, 09:56

JA het plan is haalbaar. De stadsdeelcommissie heeft op 23 mei besloten om dit plan als haalbaar te bestempelen en de planindiener de tijd gegund het plan concreet te maken. Het db had het plan eerder als (voorlopig) niet haalbaar bestempeld. Het lukte de indiener niet om het plan concreet te maken waardoor de haalbaarheidstoets niet kon worden afgerond.

Met Stichting Van Gendt Hallen, Het Oranje Fonds en Centrum Begroot, én samen met 12 krachtige Verbinders maken wij dromen werkelijk waar.

De vraag om iets te verzinnen voor onze  buurt waar bewoners & ondernemers plezier in hebben, dit duurzaam in elkaar te steken, en dit dan ook met Krachtige Buurtverbinders te realiseren in  twee jaar tijd, met de voorwaarde om het derde jaar te kunnen bestaan met minimale bijdragen. Tijdens de nieuwjaars bijeenkomst in de van Gendt hallen werd mij gevraagd iets te verzinnen waar de buurt voor warm zou lopen. een maand later kreeg ik het verzoek van het Oranje fonds om met Krachtige Buurtverbinders, frisse kennis  mee te doen aan een project wat precies aansluit op wat de Stichting de Van gendt hallen graag zien gebeuren, en als laatste Centrum Begroot van de Gemeente. Heel verrassend deze samenkomst van drie ongekende sterke Paarden op hetzelfde moment. Alle goede dingen in 3-en.  Ik las de "eisen" van de drie partijen, toeterde erop los in ons netwerk, en er ontstond iets wat nooit vertoond was in de jaren dat wij er werken. Opgestroopte mouwen, veel zin, plezier. De wensen leken verrassend veel opelkaar . elke week een buurtontbijt bij de stadsbakkerij van As, eens per maand samen koken en eten in de keuken van VRR,  en een podium waar iedereen kan komen toeteren.
Hier beginnen we mee, wat betreft centrum BegrootBuurt: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren