Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Stepping stone naar oostlijk binnen stad

Door: VINCENZO DELLO IACONO
21 maart 2023
Projectteam | 14 juni 2023, 09:55

NEE: het plan is niet haalbaar. T.a.v. het voorstel om Hedera's in de boomspiegels te plaatsen staat in het Handboek Groen Standaard voor het Amsterdamse straatbeeld onderdeel van de Puccini methode (uitgave 5 november 2021) dat het planten van klimplanten of struiken in boomspiegeltuintjes niet is toegestaan. Het plan om bij alle bomen in het aangegeven gebied boomtuintjes aan te leggen is in deze vorm niet haalbaar. Voor het adopteren van boomspiegels bestaat een apart proces dat loopt via het medebeheerloket. Daar wordt per boomspiegel getoetst of deze geschikt is voor een boomtuintje in medebeheer. Het advies luidt dat er aanvragen kunnen worden ingediend via het medebeheerloket. Daarbij geldt dat er per boom 2 medebeheerders nodig zijn.Een bomenonderzoek in de Jodenbreestraat heeft uitgewezen dat indien plantvakken met een open bodem aangebracht rondom zeven bomen mede door de benodigde fundering, wortelschade zal ontstaan. Het stadsdeel gaat in 2023 over tot het plaatsen van 6 of 8 grote plantenbakken in de Jodenbreestraat n.a.v. een plan dat in 2021 via Centrum Begroot heeft gewonnen genaamd “Fleurige plantenbakken”. Daarmee is er geen ruimte voor het plaatsen van extra plantenbakken.

aanpassingen aan de inrichting fietse parkeren, groene wijk ,culturel kenmerk historisch erfgoed Joodse wijk actuel culture aanbod

Het door Ondernemers collectief Amsterdam maak hier een proforma aanvrag om te parteciperen aan het centrum begroot 2023 .Het plan zal aan  centrum begroot afdeling ,SDC commissie ;college B&B ;De gemeente Raad en omligende cultyrel instelling in een  brochore documentatie gestuurd worden .
De "stepping Stone naar de oostelijk binnen stads " heft als bedouling om de druk om het centrum te verminderen . 
De integral aanpak plaan is te complex om via deze canal te verstuuren .
De noodzakelijk tekening en foto material met omschrijving maken het visie van de plan sherp en duidelijk in deze aanvrag kan de plan niet gepresentert worden .daar voor deze proforma aanvrag .
De finaciel somm van deze plan is klein en is nog ruimte om meer deel nemen te parteciperen .

Graag ontvangst ik een bevestig voor deze aanvraag en de termijn voor het complete plan te verzenden .hier bij mijn gegevens .


Buurt: Grachtengordel

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren