Spring naar inhoud
U kunt dit plan nu liken en reageren

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Like dit plan om te laten zien dat u dit belangrijk vindt voor uw buurt!

Stadshart Top: samenwerken aan de Oude Binnenstad!

Door: Elena Simons
13 maart 2023

Bij de Stadshart Top geven bewoners, bedrijven, gemeente, maatschappelijke en culturele instellingen samen vorm aan de Oude Binnenstad.


Samenwerken aan de Oude Binnenstad, dat doen we bij de Stadshart Top. Sinds maart 2021 zijn er jaarlijks acht Toppen, waarvan een Grooote Top.

Iedereen die zich actief verhoudt tot onze buurt (Wallen+Nieuwmarktbuurt) is uitgenodigd: bewoners, bedrijven, de gemeente, culturele en maatschappelijke instellingen, vastgoedpartijen, etc. Elk van ons heeft een unieke bijdrage. Met de optelsom kunnen we prachtige dingen voor elkaar krijgen.

Bij de Top gaan we aan de slag met onderwerpen als afval, toerisme, eenzaamheid, winkelaanbod en veiligheid. We bedenken plannen en werken samen om die waar te maken.

Voorbeelden zijn het Buurtfestival, een doosje tegen fatale eenzaamheid, een gedragscampagne voor bezoekers... en nog veel meer.

Van harte uitgenodigd voor de volgende Top op 18 april 16-18 uur over Toerisme & Aanbod. Meld je hier aan.

Voor de Toppen in 2023/2024 hopen we op jouw steun om deze te kunnen organiseren, inclusief de Grooote Top (hele dag) op 13 september in de Oude Kerk. Bedankt!

NB. Dit plan staat ook vermeld bij de Nieuwmarkt, aangezien de bijeenkomsten in beide gebieden plaatsvinden. We hopen in elk gebied de helft van het benodigd budget te krijgen.
Buurt: Burgwallen-Oude Zijde

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren