Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot 2021

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De Groene Kadijken!

Door: Kiran Aluvihare
24 april 2021

De Kadijken kunnen heel wat groener! Bomen, potten, geveltuinen en klimplanten. We maken een groen walhalla!

Wij willen van de Kadijken een groen walhalla maken! Al die flats, grote grijze gevels, stenige stoepen en platte daken zullen met bomen, plantenbakken, geveltuinen, groendaken en klimplanten veel beter bijdragen aan een toekomstbestendige stad. De geliefde en veelgebruikte publieke ruimte wordt hierdoor veel mooier en prettiger om aan te zien, zonder dat de openbare ruimte belemmerd wordt. Zo maken we Amsterdam steeds meer natuurinclusief.

Dit plan is ontstaan vanuit vele gesprekken met buren en buurtbewoners en vanuit een achtergrond in duurzaamheid, stedelijke ontwikkeling en planologie zien wij de toekomst van de stad als een interessant vraagstuk waar wij graag een steentje aan bijdragen. Wij zien het al voor ons en centrum begroot zou hiervoor de absolute uitkomst zijn. Voor ons, voor jou, voor alle Amsterdammers. Groen je mee?

Groen is goed voor de stad, voor de biodiversiteit, de ecologische veerkrachtigheid, regenwateropslag, urbane warmteregulering, voor de gemoedsrust van onszelf en voor nog veel meer. Wij pleiten met veel liefde voor veel meer groen!


Bewerken

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
H Smit | 24 april 2021 18:22

Het is nog steeds een heel erg stenige buurt.

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren