Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot 2021

Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar. Je kunt hier niet op stemmen.

Verwijdering parkeerplaatsen

Door: Thijs Rebel
21 april 2021
Centrum Begroot | 23 jun. 2021, 14:13

Het plan is als niet uitvoerbaar beoordeeld omdat het op dit moment nog niet mogelijk is om de parkeerplekken op te heffen. Deze parkeerplekken zijn hier tijdelijk gerealiseerd, totdat het mogelijk is deze plekken zonder overlast op te heffen. Zodra de parkeerdruk in het gebied daalt en er geen andere projecten zijn die noodzakelijk moeten opheffen dan kunnen en zullen deze plekken weg gestraat worden. Maar het komende jaar kan dat helaas nog niet.

Het weghalen van parkeerplaatsen aan de oostkant van de amstel nummer 143 tot 179.

Het plan is om de parkeerplaatsen aan de oostkant van de Amstel nummer 143 tot 179 te verwijderen. Dit is een hele drukke wandelroute en de autos die hier staan verstoren het uitzicht en begaanbaarheid van wandelaars op de Amstel. Mensen lopen hier in 2 richtingen op de stoep. 2 personen kunnen net langs elkaar lopen door de velen autos die hier staan. De autos verstoren het straatbeeld.
Het stuk waar het om gaat is relatief klein en makkelijk haalbaar.  Met dit als laatste stap is de gehele oostkant van de Amstel parkeerplek vrij. Met het oog op een autoloos centrum in de toekomst en een van de meest historische en prachtige plekjes die Amsterdam rijk is, is dit een goede stap naar een nog mooier straatbeeld en een bagaanbaar Amsterdam.Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Daan Van den nouweland | 27 april 2021 10:51

Er wonen ook mensen in de stad...die maken wel eens gebruik van de auto....gek he

Reageren


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren