Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot 2021

Dit plan kreeg minder dan 50 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan heeft niet genoeg likes gehaald om door te gaan naar de haalbaarheidstoets.

Islamitische slagerij

Door: Stephanie Chamoun
20 april 2021
Centrum Begroot | 23 jun. 2021, 14:12

Dit plan kreeg minder dan 50 likes in de eerste ronde, waardoor het helaas niet in aanmerking kwam voor de haalbaarheidstoets.

Alles heeft de Oostelijke eilanden, behalve een Islamitische slagerij. En hoe mooi zou het zijn als iedereen in de buurt boodschappen doet!!

Mijn plan is om het voor iedereen mogelijk te maken om boodschappen in de buurt te doen. De supermarkten bieden wel een beperkt soort aantal hala producten, maar veel keuze is er niet en het is vaak best prijzig. Waardoor je steeds moet reizen om je halalvlees te halen. En zeg nou eerlijk wie heeft daar altijd zin in of tijd voor. Dus wat een uitkomst zal dit zijn. 

Een echte buurtslagerij voor iedereen uit de buurt. Dat houdt dus ook in de er slagers uit te buurt komen te werken, en jongeren uit de buurt stage kunnen komen lopen of als bijbaantje. Dat biedt dus ook weer werkgelegenheid voor de buurt. 

De buurt biedt van alles aan, maar dit mist er gewoon nog. Een slagerij voor al je halalvlees en voor de lunch een lekker broodje. Een slagerij voor iedereen dus of je nou wel of niet halal eet, iedereen houdt van een lekker broodje. Er zou dus een keuze komen. Niet meer helemaal na oost om je vlees te halen, maar gewoon om de hoek!
Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
F Lalouch | 20 april 2021 22:28

Wij willen graag een Islamitische slagerij in de buurt!

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Michiel Perdeck | 26 april 2021 18:54

Het onverdoofd slachten van dieren is wreed, maakt niet uit op basis van welke mensen-ideologie dan ook.

Reageren


Berend Brock | 28 april 2021 15:06

Prima, welkom! maar hier is centrum begroot m.i. niet voor bedoeld. Dit is subsidie vragen voor een startende onderneming.

Reageren


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren