Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot 2021

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Bloembakken op het Spui

Door: Lynn Kaplanian
17 april 2021

Er zijn mooie maar kale bankjes voor Spui 12 en voor de Begijnhof geplaatst. Wij zouden graag daarachter dunne vaste bloembakjes willen.

Er zijn bankjes voor onze winkel en voor het Begijnhof geplaatst, maar die zijn wat kaal. Wij zouden graag daarachter bloembakjes willen hebben, er is ruimte voor dunne  vast bakjes met vaste groene planten en bloemen. Dit zou het plein opvrolijken zonder in de weg te staan voor het wekelijkse boekenmarkt enz. Ze zouden binnen de voetdruk van de bankjes kunnen blijven.
We hebben al een groene dak, die in het rose bloeit in seizoen, en zijn in gesprek met verhuurder om groenbakjes op onze gevel te plaatsen om een groene lijn en omlijsting te hebben rondom de etalage die het meest prominent is op de NZ Voorburgwal/hoek Spui. We zouden graag advies hebben over welke planten het meest geschikt zijn maar kunnen het onderhoud zelf doen. Als anderen het ook mooi vinden, zouden we evt. hetzelfde plan kunnen trekken bij de bankjes voor Spui 10, Atheneum. So wordt het boekendistrict extra aantrekkelijk voor bezoekers, bewoners en medewerkers.


Bewerken

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren