Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot 2021

Dit plan is geselecteerd voor de stemfase

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is geselecteerd voor de stemfase.

Mokum Magazine maakt CENTRUM editie

Door: Mokum Magazine
16 april 2021
Centrum Begroot | 23 jun. 2021, 14:12

Het plan is beoordeeld als haalbaar en uitvoerbaar. De redactie van Mokum Magazine heeft ervaring met het maken van tijdschriften en is gemotiveerd om een speciaal bewaarnummer te maken dat in het teken staat van het centrum van Amsterdam. Het blad biedt centrumbewoners een kans om zelf een tekst aan te dragen of een foto in te sturen. Daarnaast is het leuk voor bewoners om dit gratis tijdschrift te lezen.

Wil jij álles weten over het centrum van Amsterdam? Mokum Magazine maakt een prachtig bewaarnummer vol foto's, reportages en interviews!

Mokum Magazine, gevestigd in de Driehoekstraat, is gestart in 2012. Zonder subsidie heeft het leukste maandblad van Amsterdam zelfs de coronacrisis (vooralsnog) weten te overleven. Mokum Magazine biedt al jarenlang kansen aan jonge, ambitieuze en creatieve Amsterdammers om zich te ontwikkelen tot volwaardig journalist(e). 

Het lijkt de redactie van Mokum Magazine geweldig als het ons wordt gegund om een prachtige speciale editie te maken die geheel in het teken staat van het centrum van Amsterdam. Denk aan interessante reportages over vroegere tijden, interviews met bekende en onbekende Amsterdammers die hun bijzondere verhalen vertellen, prachtige foto's, kortom: álles over de buurten die tot Amsterdam Centrum behoren. 

Uiteraard zal dit extra dikke bewaarnummer van Mokum Magazine voor alle centrumbewoners helemaal GRATIS zijn, zodat we uiteindelijk allemaal van het resultaat kunnen genieten. Zodra we van start mogen gaan, krijgt iedereen de kans om ideeën aan te dragen, zelf een verhaal te schrijven of om foto's in te sturen. 

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Jacqueline Leunk | 16 april 2021 16:12

Omdat het blad echt voor elke Amsterdammer is .Gratis verkrijgbaar en via Abonnement. Leuke acties via puzzels en info .

Reageren


Marjolein Van Oostveen | 16 april 2021 16:21

Mokum Magazine is sowieso top, maar een speciale editie over stadsdeel Centrum zou helemaal leuk zijn! Daar zijn ze juist goed in, die dingen onder de aandacht brengen die je normaal niet tegenkomt in de reguliere magazines. Ik zeg doen doen doen! Ik kan niet wachten!

Reageren


Julia Boere | 16 april 2021 16:27

Het is een superleuk blad met leuke acties. Superleuk voor Amsterdammers maar ook mensen die iets met Amsterdam hebben. Ben al jaren lid ook al woon ik niet in de randstad. Alle lof voor MOKUM MAGAZINE!

Reageren


Gerrit Belo | 16 april 2021 19:54

Omdat het toppers zijn Martijn en Robert en alle andere medewerkers dit mag nooit verloren gaan MOKUM MAGAZIN ga zo door dan komt alles goed groetjes uit Amersfoort

Reageren


jolanda zambeek | 16 april 2021 16:46

Het beste en leukste blad van amsterdam

Reageren


laura heuvel | 16 april 2021 19:36

Het is heel belangrijk om als Amsterdammer op de hoogte te blijven door Mokum Magazine wat er gebeurt en mensen beweegt om Amsterdam te zien vanuit verschillende ooghoeken van Amsterdammers
Heerlijk om te lezen.

Reageren


Jessica Heuveln | 16 april 2021 20:03

Het is een mooi iets om in deze roerige tijden een magazine te krijgen voor Alle Amsterdammers. Ik lees Mokum elke maand graag.

Reageren


Nik Poldervaart | 16 april 2021 21:37

Dit blad is zo leuk om te lezen. Er staan fijne interviews in en is echt voor en door Amsterdammers . Niets naar expats en import hoor iedereen is welkom maar pas je een beetje aan en leer Amsterdams te zijn.

Reageren


Barbara Rouwendal | 17 april 2021 18:26

Van dit blad krijg ik telkens een warm gevoel als ik het zie liggen. Het voelt als thuis. En mooi voor iedereen.

Reageren


Daniëlla Horst | 18 april 2021 20:44

Dit is hét blad voor Amsterdammers, ook buiten Amsterdam. Daarom ben ik ook lid.

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren