Gemeente
Amsterdam

Centrum Begroot

Dit plan kreeg minder dan 50 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 50 likes

beplanting hortusplantsoen

Door: lia boer
15 april 2019
Centrum Begroot   |   10 juli 2019 14:00

Om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidstoets had een plan 50 likes nodig. Er zijn voor Centrum Begroot 53 plannen ingediend die minder dan 50 likes kregen. Dit plan is daar één van en daarom is het - helaas - afgevallen.

verzoek om camera's te plaatsen, duidelijk bordjes niet belopen en lage hekjes te plaatsen bij de beplanting hortus plantsoen.

De beplanting in de ringen bij hortus, langs het plantsoen en de grasmat  is al diverse keren vernieuwd en telkens wordt het weer stuk gereden door auto's die over het gras van de trambaan rijden en mensen die door de planten naar overkant lopen. Dat gaat de hele gad door als je de tijd neemt om even stil te staan. Met name met Sinterklaasintocht, lichtfestival, gayparaat, Auschwitz herdenking en activiteiten Hortus ligt de beplanting helemaal plat. De mensen zijn het zich het niet eens bewust als je ze aanspreekt. De platgetrapte nood hekken hebben geen effect. Deze groenstrook is een mislukking en  ergernis voor de buurt.  
Met camera's kan gemeente de auto's bekeuren en van dat geld de grasmat en beplanting herstellen. Met lage hekken, bordjes cameratoezicht en duidelijke bordjes niet belopen worden kan de groenstrook zich herstellen.  Het lijkt me niet zo'n grote klus voor de gemeente. 


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen argumenten voor.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.
Start Info Inspiratie Plannen